Yli-Iin Niemelä-Kakko sukuseura

Tuotteet

Ostamalla tuotteita tuet sukuseuran toimintaa

Sukuseuran tuotteita voi tilata ottamalla yhteyttä sukuseuran rahastonhoitajaan osoitteeseen rahastonhoitaja [at] niemela-kakko.net

Yli-Iin Niemelä-Kakko sukuseura 20 vuotta

Valokuvateos: Yli-Iin Niemelä-Kakko sukuseura 20 vuotta

Hinta: 55€

60-sivuinen valokuvakirja sisältää kuvia ja kuvauksia sukuseuran perustamisesta ja tapahtumista, retkistä ja yhteydenpidosta. Kirjan kautta on mukava palata kuvamuistoihin ja tutustua sukuun ja sukuseuran toimintaan.

Karjalankylän raivaajia

Karjalankylän raivaajia -julkaisu

Hinta jäsenille: 10€
Muille: 25€

HUOM! Kirjoja enää muutama, loput tarjouksessa 10€/kappale. Karjalankylän raivaajia kuvaa Iijokivarren asuttamista 1300-luvulta alkaen. Lukija hahmottaa Karjalasta lähteneiden muuton syitä, Karjalankylän asutushistoriaa ja tarkemmin Kakon suvun sekä Niemelän tilan vaiheita. Sukukirja kertoo monipuolisesti myös viime vuosisadan elämästä Yli-Iissä. Kirja sisältää myös Kierikin vuosituhansien takaista asutusta kuvaavan artikkelin. Kaari rakentuu kuitenkin tähän päivään ja Yli-Iin tulevaisuuteen.

Kirja sisältää CD-levyn, joka käsittää yli 1200 sivua sukuluetteloita Erkki Kakon jälkeläisistä 1500-luvulta alkaen.

Konrad Niemelä -paikallisyhteisön luottomies

Voimana luottamus. Konrad Niemelä paikallisyhteisön luottomies

Hinta jäsenille: 12€
Muille: 15€

Maanviljelijä, taloustirehtööri Konrad Niemelä syntyi vuonna 1886 Yli-Iissä Niemelän törmällä Iijoki-varressa. Hänen elämäänsä liittyvät tapahtumat ajoittuvat aikaan ennen Suomen itsenäistymistä sekä itsenäistymisen jälkeiseen maaseudun vaurastumisen ja taloudellisen kasvun vaiheeseen Pohjois-Pohjanmaalla.

Pauli Niemelän kokoama kirja kertoo maaseudun paikallisyhteisöjen yhteistyöstä ja Konrad Niemelän merkityksestä kunnan ja seurakunnan toimintojen käynnistäjänä kotiseudullaan. Kirja kertoo Yli-Iiläisten jokapäiväiseen elämään liittyneistä tapahtumista ja rohkeista päätöksistä oman ja paikallisyhteisön elämän parantamiseksi.

standaari

Pöytästandaari

Hinta jäsenille: 20€
Muille: 25€

Standaarissa oleva sukuseuran tunnus on Ritva Niemelän vuonna 1999 suunnittelema. Tunnuksen symbolit ja värit kuvaavat sadon kasvamista, maasta nousevaa elämää ja maanviljelyksen kautta vuosisatojen ajan hankittua elantoa, kevättä ja kasvua. Neljä laajenevaa kehää kuvastavat suvun neljää vuosisataa.